Πως γίνεται ένα θεϊκό φαγητό στο σπίτι με ελάχιστα υλικά και ουράνια γεύση ?? Απλά !! Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι το χρόνο βρασμού των ζυμαρικών και σε μισή ώρα τρώμε την πιο κομψή και χορταστική μακαρονάδα !! Υλικά 500 γρ. σπαγγέτι 800 γρ. όστρακα vongole 2 σκελίδες σκόρδο, σπασμένες 225 γρ. κρασί λευκό 75 γρ. ελαιόλαδο 4 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1 πιπερίτσα τσίλι, ψιλοκομμένη ξύσμα από 1 βιολογικό λεμόνι αλάτι πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση Πλένουμε καλά τα όστρακα με κρύο νερό και πετάμε όποιο είναι ανοιχτό. Σε ένα βαθύ τηγάνι ή κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο και χωρίς να το ζεστάνουμε προσθέτουμε το σκόρδο. Σοτάρουμε για 1 λεπτό μέχρι να ξανθύνει ελαφρά (δεν πρέπει να μαυρίσει, γιατί θα πικρίσει η σάλτσα). Προσθέτουμε τα vongole και το κρασί, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι να ανοίξουν όλα (...
Cooking and more