Η πίτσα είναι πάντα μια ωραία ιδέα. Η ελληνική εκδοχή είναι επίσης μια ωραία ιδέα. Οι επιλογές υλικών είναι πολλές και οι συνδυασμοί ανεξάντλητοι. Ελιές, κρεμμύδι, εγχώρια αλλαντικά & τυριά. Δοκιμάστε αυτή την τυρένια απόλαυση και όλα γύρω σας θα πάρουν ♪ άρωμα ♫ ελληνικό. Υλικά: Για τη γέμιση 100 γρ. ανθότυρο νωπό 100 γρ. φέτα σκληρή σπασμένη με το χέρι 100 γρ. γραβιέρα πικάντικη τριμμένη 3 κ.σ. σάλτσα βιολογικής ντομάτας Για τη σάλτσα 1/2 συσκευασία ντομάτα βιολογική 1 κ.γ. αλάτι θαλασσινό 1 κ.γ. καστανή ζάχαρη 3 κλωναράκια φρέσκια ρίγανη ή 1/2 κ.γ. ξερή 2 κ.σ. ελαιόλαδο Για την τέλεια τραγανή, μπισκοτένια ζύμη δες εδώ Φτιάχνουμε αρχικά τη ζύμη γιατί χρειάζεται το χρόνο της για να φουσκώσει. Συνεχίζουμε με τη σάλτσα. Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε όλα τα υλικά πλην του ελαιόλαδου και αφήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 20 λεπτά να απορροφηθούν...
Cooking and more