Αυτή την εποχή ευδοκιμούν τα εσπεριδοειδή. Βρείτε βιολογικά φρούτα όπως μανταρίνια, λεμόνια, πορτοκάλια και αποθηκεύστε το ξύσμα τους σε σακουλάκια στην κατάψυξη. Έτσι εξασφαλίζετε καθαρό από φυτοφάρμακα και ακέρωτο ξύσμα για τα γλυκά και τα φαγητά σας. Αν σας είναι πιο εύκολο, μπορείτε να το αφυδατώσετε στο φούρνο στους 100 βαθμούς για καμιά ωρίτσα. Αλλά έχω την αίσθηση πως μ' αυτόν τον τρόπο χάνεται μεγάλο ποσοστό ευωδιάς. Καταψύξτε και το χυμό όπως έχουμε δείξει εδώ . all rights reserved
Cooking and more