Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 2, 2017

ΞΥΣΜΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ

Αυτή την εποχή ευδοκιμούν τα εσπεριδοειδή. Βρείτε βιολογικά φρούτα όπως μανταρίνια, λεμόνια, πορτοκάλια και αποθηκεύστε το ξύσμα τους σε σακουλάκια στην κατάψυξη. Έτσι εξασφαλίζετε καθαρό από φυτοφάρμακα και ακέρωτο ξύσμα για τα γλυκά και τα φαγητά σας.  Αν σας είναι πιο εύκολο, μπορείτε να το αφυδατώσετε στο φούρνο στους 100 βαθμούς για καμιά ωρίτσα. Αλλά έχω την αίσθηση πως μ' αυτόν τον τρόπο χάνεται μεγάλο ποσοστό ευωδιάς.  Καταψύξτε και το χυμό όπως έχουμε δείξει εδώ . all rights reserved