Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Δεκεμβρίου 3, 2017

ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ & ΑΠΑΚΙ

Αν αγαπάτε τα ζυμαρικά και τα μανιτάρια, αυτή η συνταγή είναι ότι πρέπει για εσάς. Είναι ελαφρώς μπελαλίδικη αλλά είναι βέβαιο πως το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.  Μη ξεχνάτε να βάλετε μουσική όσο μαγειρεύετε. Μείνετε συντονισμένοι στην OnePlate4all_Playlist Υλικά για 14 κανελόνια: 1 πακέτο μανιτάρια λευκά 200 γρ. απάκι ή καπνιστό χοιρινό μπριζολάκι 250 γρ. κατσικίσια γραβιέρα τριμμένη 2 συσκευασίες κρέμα γάλακτος 1 κ.σ. χυμό λεμόνι 1/2 λεμόνι ξύσμα 2 κ.σ. φρέσκο θυμάρι 3 λιαστές τομάτες ψιλοκομμένες αλάτι πιπέρι Τρόπος παρασκευής: Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρά κομμάτια και τα σωτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι και αλάτι μέχρι να φύγουν τα υγρά τους. Προσέξτε να μη παραφορτώσετε το τηγάνι. Αν χρειαστεί χωρίστε σε 2-3 δόσεις. Κρατήστε τα μανιτάρια στην άκρη και συνεχίστε με το χοιρινό ψιλοκομμένο ώστε να χωράει στα κανελόνια. Δε χρειάζεται πολύ ώρα γιατί είναι ήδη έτοιμο. Θέλουμε απλά να απελευθερώσει τα αρώματά του. Προσθέστε την λιαστή το