Εθνική Επέτειος χωρίς Εθνικό φαγητό δεν γίνεται !!
Ξεκινήστε έγκαιρα να ξαλμυρίζετε τον μπακαλιάρο 🐟🐟 γιατί χρειάζεται 24 έως 48 ώρες.⏰
Θα σας πω ένα κολπάκι που έμαθα πρόσφατα. 😉
Αφού κόψετε σε χοντρές φέτες τον μπακαλιάρο, τον πλένετε πολύ καλά σε άφθονο τρεχούμενο νερό. 🚿🚿
Σε ένα βαθύ σκεύος τοποθετήστε μια σχάρα και εκεί στρώστε τον μπακαλιάρο. Γεμίστε με κρύο νερό το οποίο θα αλλάζετε κάθε 3-4 ώρες. Έτσι το αλάτι θα "κάθεται" στον πάτο χωρίς υπολείμματα στη σάρκα.
Αφού ξαλμυρίσει, σκουπίστε πολύ καλά με χαρτί κουζίνας και φυλάξτε στο ψυγείο μέχρι να τον μαγειρέψετε.🔚🔚
all rights reserved |
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου