Kαρύδα. Ο καρπός της ζωής! !
Στα ινδικά το όνομα του κοκκοφοίνικα είναι «Kalpa Vriksha» και σημαίνει «το δέντρο που χαρίζει όλα τα ζωτικά συστατικά για τη ζωή», ενώ στις Φιλιππίνες χαρακτηρίζεται ως «δέντρο της ζωής».
Δραστικά συστατικά:
H καρύδα είναι σημαντική πηγή αντιοξειδωτικών στοιχείων, βιταμινών και μετάλλων.
Όταν συνοδεύεται με μαύρη σοκολάτα γίνεται το λαχταριστό BOUNTY των παιδικών μας γευστικών αναμνήσεων! !
Ελάχιστα υλικά, πλούσια γεύση, χιονισμένο εορταστικό κέρασμα! ! 🎄
Πάμε να το φτιάξουμε! !
Επ! ! Που πάς? ? Μουσική έβαλες? ?
Ανακατεύουμε 400 γρ. καρύδα με 1 ζαχαρούχο γάλα.
Ελάχιστα υλικά, πλούσια γεύση, χιονισμένο εορταστικό κέρασμα! ! 🎄
Πάμε να το φτιάξουμε! !
Επ! ! Που πάς? ? Μουσική έβαλες? ?
Ανακατεύουμε 400 γρ. καρύδα με 1 ζαχαρούχο γάλα.
Βεβαιωθείτε ότι πέτυχε το 1ο στάδιο με τον απλούστερο τρόπο.
Δοκιμάστε! !
Ξαναδοκιμάστε! !
Άλλη μία κουταλίτσα, για να είστε εντελώς σίγουροι! !
Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο να σφίξει για λίγη ώρα.
Σπάστε 2 κουβερτούρες σε κομμάτια και λιώστε σε μπεν μαρί. Στο τέλος ρίξτε 1-2 κ.γ. λαδάκι για να γυαλίσει η σοκολάτα.
Όσο λιώνει η σοκολάτα στρώστε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και πασπαλίστε με καρύδα.
Βγάλτε το μείγμα από το ψυγείο.
Τώρα είναι ακόμη ένα κρίσιμο σημείο.
Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι πέτυχε το 2ο στάδιο.
Δοκιμάστε! !
Ξαναδοκιμάστε! !
Οι δοκιμές πρέπει να γίνουν απενοχοποιημένα και με μεγάλη λαχτάρα.
Φροντίστε, όμως, να περισσέψει αρκετό μείγμα για τα κεράσματά σας.
Πλάστε σε στενόμακρα μπαστουνάκια και με τη βοήθεια ενός πηρουνιού σοκολατώστε και αραδιάστε στο αντικολλητικό χαρτί.
Πασπαλίστε με καρύδα και αφήστε να σταθεροποιηθεί η σοκολάτα πριν προχωρήσε στο τελικό στάδιο δοκιμών.
Extra tip: Για πιο εξωτικό αποτέλεσμα προσθέστε ξύσμα από 1 λάιμ.
all rights reserved
|
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου